Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde kavşakta drift atarak, tersten ilerlemeye çalışan şahsa 60 bin 709 TL ceza yazılırken, sürücünün ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu.

        Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Atilla Nuhoğlu Caddesi ile Oymak Caddesi’nin kesişiminde bulunan kavşakta meydana gelen olayda, bir şahsın otomobiliyle kavşakta drift atarak, ters yoldan ilerlemeye çalıştığı görüntülerin paylaşılması üzerine, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda, otomobil ve sürücüsü M.K. tespit edildi. Ekipler tarafından M.K.’ya ‘drift atmak’ ve ‘ters yönden ilerlemek’ suçlarından 60 bin 709 TL para cezası yazıldı. Ayrıca M.K.’nın ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu.

        Öte yandan M.K. hakkında ‘trafiğin güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan adli işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
        Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa