Kayseri KadınlarU-18 BasketbolLigi sona erdi
Kayseri U18 Kadınlar Basketbol Ligi hafta sonu oynanan maçlar ile tamamlandı. Ligde ilk iki sırayı alan takımlar Bölge Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.
Hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile sona eren Kayseri U18 Kadınlar Basketbol Ligi maçlarında Melikgazi Kayseri Basketbol birinci olurken, Kayseri Spor AŞ A Takımı ise ikinci oldu. Bu iki takım Kayseri’yi bölge şampiyonasında temsil etme hakkı elde etti. Öte yandan, Spor AŞ’nin B takımı ise ligi 4. sırada tamamladı. Spor A.Ş tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü A Takımımız Kayseri ikincisi, B Takımımız ise Kayseri 4.’sü olmuştur. A Takımımız, 1721 Şubat tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenecek olan Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştır. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç, Antrenörümüz Merve Şapçı ve sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını diledi"ifadeleri kullanıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Kayseri
Nöbetçi Eczaneler