Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hacılar Belediye Meclisi'nde 2025 yılının son toplantısı, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan riyasetinde yapıldı. Meclis gündeminde bulunan 4 madde görüşülerek karara bağlandı.

        Toplantıda Hacılar genelinde 2025 yılı boyunca yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, yeni döneme ilişkin öncelikler ve hedefler ele alındı. Başkan Bilal Özdoğan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

        "2025 yılını geride bırakırken hem yılı değerlendirdik hem de yeni dönemin çalışmalarını, önceliklerini ve hedeflerini istişare ettik. Her kararın merkezinde yine hemşehrilerimizin huzuru, konforu ve Hacılarımızın yarınları var. Bu vesileyle; emek veren tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyor, alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."

        Başkan Özdoğan, yeni yılda Hacılar Belediyesi'nin kesintisiz bir şekilde mesaisine devam edeceğini belirterek, "Hacılar Belediyesi olarak 2026 yılında da ilçemizin gelişimi, yaşam kalitesinin artırılması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
        Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa