Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği ve Birlik Vakfı iş birliğinde Seyyid Burhaneddin’in 781. vefat yıl dönümü dolayısıyla 45 Aralık tarihlerinde ‘Seyyidi Sırdan’ temasıyla Anma Programı düzenlenecek.

        Kadim kent Kayseri’nin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimdeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu anlamda düzenlenen program ve faaliyetlere de desteğini sürdürüyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği ve Birlik Vakfı Kayseri Şubesi iş birliğinde, Erciyes Üniversitesi, Melikgazi Belediyesi, Kayseri İl Müftülüğü, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Seyyid Burhaneddin Hazretleri Hizmet Vakfı katkılarıyla ‘Seyyidi Sırdan’ Anma Programı düzenlenecek. Mevlana’nın hocası, Seyyid Burhaneddini Veli Hazretlerinin vefatının 781. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek anma programın açılışı 4 Aralık Perşembe günü saat 13.30’da Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek. 45 Aralık günlerini kapsayan programda panel ve çeşitli anma etkinlikleri de düzenlenecek.

        Katılımın ücretsiz olduğu program kapsamında 5 Aralık Cuma günü saat 19.30’da Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek Tasavvuf Konseri ve Sema Mukabelesi’nde Ömer Faruk Güney ve Kasidehan Aziz Hardal Kayserilileri mest edecek.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
        Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa