Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kayseri Haberleri

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanelerinde tedavi gören diyabetli hastalar için etkinlik düzenlendi.

14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla ERÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Endokrinoloji Bilim Dalı'nca Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, öğretim üyeleri ile diyabet tedavisi gören hastalar katıldı.

Etkinlikte konuşan Rektör Altun, çocuklar da bile diyabet hastalığıyla karşılaşıldığını söyledi.

Tıp Fakültesi Hastanelerinin farkındalık oluşturmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini aktaran Altun, daha sağlıklı nesiller yetiştirmek için hastalığa karşı duyarlı olunması gerektiğini ifade etti.

Konuşmanın ardından ERÜ Kore Kültür Topluluğu öğrencileri, K-Pop dansı yaptı, Kore şarkılarını seslendirdi, çift taraflı davul "cangu" ve maske gösterisi sundu.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri