Kastamonu'da tefecilik operasyonunda 9 zanlı tutuklandı
Kastamonu'da düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 9'u tutuklandı.
Kastamonu'da düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 9'u tutuklandı.
"Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek, üye olmak, tefecilik ve tehdit" suçlarına yönelik Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 9'u çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kastamonu'da 7 Ocak'ta 11 adrese düzenlenen operasyonda çok sayıda dijital materyal, POS cihazı, nakit para ve altın ele geçirilmiş, 10 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Kastamonu
Nöbetçi Eczaneler