Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'nun yüksek rakımlı bölgelerinde yoğun kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor.

        Karadeniz sahilindeki Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçeleri ile İnebolu ilçesini il merkezine bağlayan güzergahların yüksek rakımlı noktaları kar yağışı sonrası beyaza büründü.

        Zaman zaman tipi şeklinde yağan kar ve sis nedeniyle görüş mesafesi düştü, ulaşım yavaşladı.

        İnebolu- Kastamonu kara yolunun Küre ilçesi mevkisinde zaman tırlar yolda kalırken, Karayolları ekipleri çalışma yürüttü.

        Kentin Pınarbaşı, Ağlı, Şenpazar ve Azdavay ilçelerinde de kar zaman zaman etkisini artırıyor.

        Karayolları 152. Şube Şefliğine bağlı Isırganlık Bakımevi ekipleri yolda ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı.

        Yol üzerinde ve kenarlarda kar örtüleri oluşurken, ekipler sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
        Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa