Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesinde mevlit sonrası gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvuran 43 kişinin tamamı taburcu edildi.

        Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi'nde tedavisi devam eden bir çocuk ile İnebolu Devlet Hastanesi'ndeki 9 kişi de taburcu edildi.

        Doğanyurt ilçesine bağlı Haskavak köyünde 16 Kasım'da düzenlenen mevlitte ikram edilen tavuklu pilav ve ayran tüketen 43 kişi mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle hastaneye başvurmuş, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alınan 43 kişiden 33'ü dün taburcu edilmişti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
        Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa