Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu Valiliği, kar yağışının bölgede etkisini artırmasının beklendiğini duyurdu.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere ilişkin bilgilendirmede bulunuldu.

        Açıklamada, bölgede 7 Şubat Cuma günü sabah saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli yağışların kıyı kesimlerinde yağmur ve karla karışık yağmur, 300 metre ve üzeri yükseklikte kar şeklinde olmasının beklendiği bilgisi paylaşıldı.

        Olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek tehlikelere karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa