Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars'ta "sahte banka ve kredi kartı üreterek satma" suçundan kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

        Kars İl Jandarma Komutanlığınca aranan şüphelilere yönelik yürütülen çalışmalar sürüyor.

        Bu kapsamda, Kağızman ilçesinde, "Başkalarına ait banka hesaplarıyla ilişkilendirilerek sahte banka veya kredi kartı üretme, satma" suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.G.'nin (25) yakalanması için operasyon düzenlendi.

        Jandarma ekiplerince gözaltına alınan firari hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
        Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa