Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kanye West: Yeniden eşime dönmem gerekiyor! - Magazin haberleri
        • 1

          2014 yılında rapçi Kanye West (44) ile nikah masasına oturan reality show yıldızı Kim Kardashian (40), geçtiğimiz şubat ayında eşine boşanma davası açmıştı. West ile ayrılık kararının ardından adı kimseyle anılmayan Kardashian'ın geçtiğimiz günlerde komedyen Pete Davidson (28) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

        • 2

          Ünlü rapçi, Kim Kardashian'ın yeni sevgilisiyle görüntülenmesinin ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

        • 3

          Dün Los Angeles'taki bir 'Şükran Günü' etkinliğinde görülen Kanye West, Kardashian'a yeniden dönmek istediğiyle ilgili sözler sarf etti.

        • 4

          "KABUL EDİLEMEZ ŞEYLER YAPTIM!"

          Page Six’in haberine göre; West, "Tanrı'nın istediği anlatı, tüm bu ilişkilerde kurtarılabileceğimizi görmektir. Hatalar yaptık. Ben hatalar yaptım! Bir koca olarak kabul edilemez şeyler yaptım ama bugün hikayeyi değiştirmek için buradayım!" ifadelerini kullandı.

        • 5

          "EVE DÖNMEM GEREKİYOR!"

          "Mümkün olduğunca çocuklarımın yanında olmak istiyorum. Evin dışında olsam da evin hemen yanında bir evim var." diyen Kanye West ayrıca, "Onların hemen yanında olmak için her şeyi yapıyorum. Bunu en aklı başında, en sakin şekilde ifade etmeye çalışıyorum ama eve dönmem gerekiyor!" şeklinde konuştu.

        • 6

          DÖRT ÇOCUK BABASI

          Adını kısa bir süre önce resmi olarak 'Ye' diye değiştiren ünlü rapçi ile Kim Kardashian'ın; North, Saint, Chicago ve Psalm adında dört çocuğu bulunuyor.

        • 7

          ANNESİYLE TANIŞTIRDI

          Kanye West'ten ayrılık kararı almasının ardından ilk kez romantik bir ilişki yaşayan Kim Kardashian, sevgilisini annesi Kris Jenner ile de tanıştırdı.

        • 8

          AŞK İDDİASI

          Öte yandan Kanye West'in geçtiğimiz aylarda rus model Irina Shayk ile kısa süreli aşk yaşadığı ileri sürülmüştü.

          İLK SÖYLENTİ INSTAGRAM'DA ÇIKMIŞTI

          West ile Shayk'ın ilişkiye başladıkları yönündeki söylenti, 'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımlarla ortaya çıkmıştı. İsimsiz bir kullanıcının, "Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper'ın bebeğinin annesiyle çıkıyor" mesajı dedikoduları alevlendirmişti.

        • 9

          11 YILDIR TANIŞIYORLAR

          Irina Shayk, 2010 yılında West’in 'Power' müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa