Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde eski kocasının, çalıştığı hastanede pompalı tüfekle öldürdüğü tıbbi sekreter Eser Karaca toprağa verildi.

        Karaca’nın cenazesi, Kılağlı Mahalle Mezarlığı’nda öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

        Cenaze törenine, Karaca'nın ailesi, yakınları, mesai arkadaşları, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Tuba Köksal ve vatandaşlar katıldı.​​​​​​​​​​​​​​

        Atilla A. bir hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan boşandığı eşi Eser Karaca ile dün görüşmeye gitmiş ve yaşanan tartışmanın ardından Eser Karaca’yı pompalı tüfekle yaralamıştı. Karaca, aynı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamış, olay yerinden kaçan Atilla A. polis ekipleri tarafından yakalanmıştı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
        Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa