Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’teki depremlerde hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret etti.

        Milletvekilleri ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da eşlik ettiği CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilk olarak Kapıçam Şehir Mezarlığı’na geçti. Özel, burada depremde yakınlarını kaybedenlerle bir araya geldi. Kuran-ı Kerim okunup dua edilmesinin ardından Özel, beraberindekilerle depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

        Depremde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dileyen Özgür Özel, daha sonra Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’na geçip sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

        CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Grup Toplantısı'nda konuşacak.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
        Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa