Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Bulvarı gerçekleştirilecek alt ve üstyapı imalatları nedeniyle bulvarın Müftülük binasından Valilik binasına gidiş şeridinin 7 Ocak tarihine kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

        Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Bulvarı gerçekleştirilecek alt ve üstyapı imalatları nedeniyle bulvarda kısmi yol kapama yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Müftülük binasından Valilik binasına gidiş şeridi 7 Ocak tarihine kadar araç trafiğine kapalı olacak. Çalışmalar süresince ulaşım, bulvarın diğer kesimlerinden ve belirlenen alternatif güzergâhlardan sağlanacak. Yapılan açıklamada, trafik akışının güvenli ve düzenli şekilde sürdürülebilmesi için sürücülerin yol üzerindeki uyarı levhalarına, işaretlere ve yönlendirmelere titizlikle uymalarının önemini hatırlattı. Ayrıca, çalışmaların yapılacağı güzergâhı kullanacak araç sahiplerinin, yoğunlukların önüne geçebilmek için mümkün olduğunca alternatif yolları tercih etmeleri istendi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
        Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa