Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Aniston'dan Brad Pitt ve 'tüp bebek' itirafı: Çocuk vermedim diye... - Magazin haberleri
        • 1

          Bir dönemin efsane dizilerinden biri olan 'Friends'de 'Rachel Green' karakterini canlandıran ABD'li oyuncu Jennifer Aniston (53), özel hayatıyla ilgili konuştu.

        • 2

          Allure Dergi'sine röportaj veren Aniston, 2005'te boşandığı eski eşi Brad Pitt ile ayrılığı ve uzun dönem tüp bebek tedavisi görmesiyle ilgili itiraflarda bulundu.

        • 3

          "ÖZEL BİR ŞEYE SAHİPTİK"

          Kendisi gibi oyuncu olan Brad Pitt hakkında konuşan Jennifer Aniston, "Brad hayatımın aşkı mıydı? Açıkçası bilmiyorum. ‘O benim hayatımın aşkı’ diyen kimseyle karşılaşmadım. Kesinlikle büyük bir aşktı. Tüm bu kaosun içinde çok özel bir şeye sahiptik" dedi.

        • 4

          "ÇOCUK VERMEDİM DİYE AYRILDIĞIMIZ SÖYLENDİ"

          İkilinin ayrılık sebebi olarak Jennifer Aniston'un çocuk yapmak istememesi basına yansımıştı. Aniston, iddialara şu sözlerle karşılık verdi: "Yıllar boyunca birçok söylenti dolaştı. Eşimin beni terk etmesinin, ayrılmamızın ve evliliğimizi bitirmemizin sebebi, benim ona çocuk vermemem olarak gösterildi. Bunların hepsi koca bir yalan! Şu anda saklayacak hiçbir şeyim yok."

        • 5

          "KEŞKE BİRİSİ BANA 'YUMURTALARINI DONDUR' DESEYDİ"

          Zamanında çocuk yapmak için çok uğraştığını ve sonunda çabalarının karşılığını alamamasından dolayı hiç pişmanlık duymadığını ifade eden ABD'li oyuncu, "Uzun yıllar boyunca tüp bebek tedavisi gördüğümü sakladım. Bu yalnızca kendime sakladığım özel bir süreçti" diye konuştu.

          Jennifer Aniston, Brad Pitt ile aşk yaşadığı ve evli kaldığı dönemlerde verdiği bir röportajda çocuk sahibi olmak istediğini söylemişti.

        • 6

          "HAMİLE KALMAK İÇİN ÇOK ÇABALADIM"

          30’lu yaşlarının sonunda ve 40’lı yaşlarında çok zor zamanlar yaşadığını söyleyen Aniston, "Eğer o dönemi yaşamasaydım şu an olduğum kişi olamazdım. Hamile kalmaya çalışıyordum. Tüp bebek tedavisi görüyordum, Çin çayı içiyordum, kısacası her yolu deniyordum" dedi.

        • 7

          "İŞ İŞTEN GEÇTİ"

          Jennifer Aniston, yumurtalarını dondurmadığı için duyduğu pişmanlığı "Aklınıza gelmiyor. İşte şimdi buradayım. İş işten geçti" sözleriyle ifade etti.

        • 8

          "ŞU ANDA BİRİNİN DESTEĞİNE İHTİYACIM VAR"

          Aniston, yeniden evlenmekle ilgili düşüncelerini şu sözlerle aktardı: "Asla' deme ama çok da ilgilenmiyorum bu konularla. Bir ilişkim olsun isterim. Hiç belli olmaz... Bazı günler eve geldiğimde ‘Şu anda birinin desteğine ihtiyacım var’ diyorum. Birinin kollarına kendini atmak ve 'Zor bir gündü' demek güzel olurdu" dedi.

        • 9

          SET AŞKI EVLİLİĞİ BİTİRDİ

          Öte yandan Pitt ve Aniston, 2000 yılında nikah masasına oturmuştu. Fakat Brad Pitt, 'Bay ve Bayan Smith' (Mr and Mrs Smith) filmindeki rol arkadaşı Angelina Jolie ile yaşadığı aşk nedeniyle 2005'te Aniston'dan boşanmıştı.

        • 10

          Pitt ve Jolie, 2014 yılında evlenmişti. 2016'da ayrılma kararı alan ikili, 2019'da boşanmıştı. Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin üçü biyolojik ve üçü evlatlık olmak üzere; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında altı çocuğu bulunuyor.

        • 11

          Jennifer Aniston daha sonra 2015'te aktör Justin Theroux ile evlenmişti. Ancak ikilinin bu mutluluğu çok uzun sürmemişti. Aniston ve Theroux, 2018'de yollarını ayırmıştı.

          Fotoğraflar: AP, Reuters, Avalon, Splash News

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa