Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mavişehir İlkokulu'ndan 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olanlar için tören düzenlendi.

        Okul bahçesindeki törende öğrencilerin hazırladığı yurt ve bayrak gösterisi izletildi. Daha sonra öğrenciler anons edilerek, mezuniyet belgeleri takdim edildi.

        Okul müdürü Özgür Akdemir, yaptığı konuşmada, velilerden emanet olarak aldıkları öğrencileri tüm çalışma arkadaşlarının katkısıyla öz güveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, ülkesini ve insanları seven bireyler olarak mezun ettiklerini söyledi.

        Öğrencilere hitap eden Akdemir, "Sevgili genç arkadaşlarım, okula ilk başladığınız günden bugüne kadar eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız. Bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz, biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarınıza dönüşecektir. Sizlerin gelecekteki başarılarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır." diye konuştu.

        4/D Sınıf Öğretmeni Sibel Çiçek de mezun olan öğrencilerine seslenerek, "Bundan sonraki hayatınızda yolunuz açık, şansınız bol, başarılarınız daim olsun. Yüzünüzden mutluluğunuz hiç eksik olmasın. Sizi çok seviyorum ve çok özleyeceğim." dedi.

        Tören öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa