Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Bornova ilçesinde polisin kovaladığı hırsızlık şüphelisi kişi, yolda karton toplayan kişiye ait çek çek arabanın içine atlayarak polisten saklanmaya çalıştı.

        Alınan bilgiye göre, Bornova Devriye Ekipler Büro Amirliğine bağlı polisler Kazımdirik Mahallesi'nde bir kişinin elektrikli bisiklet çaldığı yönündeki ihbarı değerlendirdi.

        Şahsı gören ve durdurmak isteyen polis ekipleri ile şüpheli arasında kovalamaca başladı.

        Şüpheli, yolda ilerlemeye çalışan bir kağıt toplayıcısına ait çek çek denilen aracın içerisine atlayarak polisten saklanmaya çalıştı.

        Bir süre sonra aracın içinden çıkan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin saklanma ve polis tarafından yakalanma anı çevredeki bir güvenlik kamerasınca görüntülendi.

        Çek çek arabasının sahibinin yaşadığı şaşkınlık da kameraya yansıdı. Gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa