Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'de yaptığı pizzayı gençlere ikram etti.

        AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Kasapoğlu, İzmir Ekonomi Üniversitesi'ndeki "Türkiye'nin Gençlik Politikaları" konulu söyleşide gençlerle bir araya geldi.

        Üniversitenin Siyaset Platformu Kulübünün düzenlediği söyleşiden önce Balçova'daki bir restaurantta gençlerle birlikte mutfağa giren Bakan Kasapoğlu, pizza yaptı. Hazırladığı pizzayı İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne getiren Bakan Kasapoğlu, gençlere pizza ikram etti.

        Kasapoğlu'na AK Parti İstanbul milletvekili adayı milli yüzücü Umut Arman Sonay ile İzmir milletvekili adayı Nisa Alptekin de eşlik etti.

        Söyleşide gençlerin sorularını da cevaplayan Kasapoğlu, sabah erken saatlerde başlayan programının yoğun geçtiğini söyledi. Yoğun programın heyecan verici de olduğunu vurgulayan Bakan Kasapoğlu, "İzmir'de, ilçelerde, mahallelerde, her yerde gençlerle buluşuyoruz, tüm halkla dertleşiyoruz, konuşuyoruz. Bizim kampanyamız birebir iletişim üzerine kurulu, birebir iletişim, birebir temas ve tabii gençler bu noktada işin en önünde yer alıyor." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa