Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Ödemiş ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

        Açılışta konuşan Sürekli, her zaman Ödemiş ve Ödemişlinin yanında olduklarını, sorunların çözümü konusunda çalıştıklarını söyledi.

        AK Parti hükümetleri döneminde birçok hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Sürekli, "Türkiye'nin en iyi hastanelerinden birini Ödemiş'e kazandırdık. Organize sanayi bölgesini yaptık Ödemiş'in sanayisini canlandırdık, hareketlendirdik, TOKİ'yi Ödemiş'e getirdik." diye konuştu.

        İzmir-Ankara yüksek hızlı treni çalışmalarının 2024 sonu, 2025 başı bitirileceğini ifade eden Sürekli, şöyle konuştu:

        "Söz verdik 'Enflasyona emekliyi, memuru ezdirmeyeceğiz' dedik. Asgari ücrete senede 2 defa düzenleme yaptık, temmuz ayında yeniden düzenleme yapacağız. Memura, emekliye iyileştirmeler yapıyoruz yine yapacağız. Enflasyon da temmuz itibarıyla sert bir düşüşe geçiyor. Ülkemizin geleceği çok parlak. Bu şahlanış dönemimizde Türkiye, dünyanın sayılı ülkelerinden birisi olacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa