Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'deki Konak Meydanı'nda, ramazanın ilk günü, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentte yaşamaya başlayan depremzedeler için iftar sofrası kuruldu.

        İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan organizasyonda, Saat Kulesi çevresine kurulan masalarda yaklaşık 5 bin depremzede oruç açtı.

        Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, burada yaptığı konuşmada, bugün İzmir'in yanı sıra Hatay, Osmaniye ve Adıyaman'da da iftar sofraları kurduklarını söyledi. Özuslu, "Böyle günler, acıların paylaşıldığı, paylaşılarak azaldığı günler aynı zamanda. Bugün mübarek ramazanın ilk iftarını burada hep birlikte yapıyoruz. Acılar, dayanışma içinde, el birliğiyle bir nebze olsun azalsın istiyoruz." dedi.

        Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılan programa siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa