Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir Doğalgaz'ın çocukların çevre ve doğa duyarlılığını artırmak amacıyla "Mavi Gökyüzü, Yeşil İzmir" konulu resim yarışması düzenlediği bildirildi.

        İzmir Doğalgaz'dan yapılan açıklamaya göre bu yıl 10'uncusu düzenlenen İzmir ve çevre ilçelerdeki yarışmaya resmi ve özel tüm ortaöğretim 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencileri katılabiliyor.

        İzmir İl Mili Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen yarışmada ilk üç ile mansiyon alan ve sergilenmeye değer görülen toplam 14 eserin sahibi öğrencilere hediyeler veriliyor. Yetenekli öğrencilerin yetişmesine katkı sağlayan öğretmenler de çeşitli hediyelerle takdir ediliyor.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, "Temiz çevre, yeşil doğa gibi konularda yapacağımız tüm çalışmaları bizlerden sonra gelecek olan çocuklarımıza emanet edeceğimizi unutmamalıyız. Onların çevre ve doğa konularında bilinçlendirilmesini oldukça önemsiyoruz. Bu sene okullarımızda çevre konulu resim yarışmamızla birlikte 'Ağaç Ev' adlı müzikal tiyatro oyunumuzu da sahnelemeye başlıyoruz. Oyunumuzla doğa ve çevre bilincini alt yaş öğrenci gruplarında da geliştirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

        Son teslim tarihi 10 Mayıs olan yarışmada eserler, İzmir Doğalgaz'a posta yoluyla veya doğrudan ulaştırılabilecek. 12 Mayıs'ta jüri tarafından değerlendirilecek eserlerin ödül töreni ise 18 Mayıs'ta İzmir Doğalgaz Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa