Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Bahçeşehir Koleji'ni 77-69 yenerek 8. galibiyetini alan Aliağa Petkimspor'un başantrenörü Burak Gören, "Lig bu sene çok zor, bu galibiyetle avantaj sağladık." dedi.

        Gören, yaptığı açıklamada, Bahçeşehir Koleji karşısında genellikle oyunu kontrol altında tuttuklarını belirtti. Özellikle hücumda ve savunmada çalıştıkları her şeyi yaptıklarını bildiren Gören, "Savunmada takımın inanılmaz mücadelesiyle, ikinci çeyrekte oyunu, üçüncü çeyrekte de skoru kontrol altına aldık. Bizim için evde kazanılan çok değerli bir galibiyet. Lig bu sene çok zor, bu galibiyetle bir avantaj sağladık." dedi.

        Başantrenör Özgür Adıgüzel'in hafta içinde hayatını kaybettiğini de hatırlatan Gören, şunları kaydetti:

        "Özgür Adigüzel benim de yıllarca hem basketbol oynadığım hem de Telekom'da 5 yıl boyunca çalıştığım, kader arkadaşımızdı. Çok iyi bir basketbol emekçisiydi. Ailesine ve bütün basketbol camiasIna başsağlığı diliyorum. Çok emekçiydi, çok iyi bir basketbol adamıydı. "

        Ligde 21. maçında 8. galibiyetine ulaşan Aliağa Petkimspor, gelecek hafta 26 Mart Pazar günü deplasmanda Onvo Büyükçekmece Basketbol'la karşılaşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa