Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Başkanı Gökhan Temur, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Gökhan Temur, mesajında, kazanılan destansı zaferin 108. yıl dönümünün idrak edildiğini belirtti.

        Çanakkale Savaşları'nın milletin imkansızlıklara rağmen, "Çanakkale geçilmez" diyerek vatanı korumak için verdiği mücadelenin şanlı destanı olduğunu aktaran Temur, şunları kaydetti:

        "Çanakkale Savaşı, vatan coğrafyasında yaşayan farklı kültürlerin, bu ülke için en zor zamanlarda nasıl bir araya gelebildiğini göstermiş, milli birlik ve beraberliğimizin sembolü olmuştur. Bugün hepimizin görevi, uğrunda gözünü kırpmadan şehit olan ecdadımızın bize emanet ettiği bu güzel vatanı, o günkü ruh ve anlayışla korumak ve Türkiye Yüzyılı'nı 'Çanakkale ruhu' ile hep birlikte inşa etmektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa