Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Federasyonu (IWBF Europe) Avrupa Kupası-2 A Grubu'nun final maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 69-56 yenen Fenerbahçe Göksel Çelik, organizasyonda final grubuna yükseldi.

        Celal Atik Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın başında 9-2 öne geçen rakibi karşısında üstünlüğü ele geçiren İzmir Büyükşehir Belediyespor periyodu 21-17 önde tamamladı. İkinci periyotta daha etkili olan Fenerbahçe Göksel Çelik soyunma odasına 38-29 üstün gitti. Üçüncü periyodu da 59-39 önde geçen Fenerbahçe Göksel Çelik, müsabakadan 69-56 galip ayrıldı.

        Fenerbahçe Göksel Çelik'te 25 sayı atan İbrahim Yavuz en skorer ismi oldu.

        İzmir'deki müsabakaları birinci tamamlayan Fenerbahçe Göksel Çelik, İspanya'daki Avrupa Kupası-2 finallerinde, ikinci İzmir Büyükşehir Belediyespor ise Yalova'daki Avrupa Kupası-3 finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa