Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Federasyonu (IWBF Europe) Avrupa Kupası-2 A Grubu'nun ilk gün son maçında Fenerbahçe Göksel Çelik, Polonya temsilcisi Orto-Medico Scyzory Kielce'i 88-41 yendi.

        Celal Atik Spor Salonu'ndaki müsabakanın ilk periyodunu 23-7, devreyi 45-21 üstün tamamlayan Fenerbahçe Göksel Çelik, üçüncü periyodu da 61-29 önde geçti.

        Karşılaşmadan 88-41 galip ayrılan Fenerbahçe Göksel Çelik, 2. maçını da kayıpsız geçti.

        Polonya ekibinde 25 sayı ile oynayan Filipe Mocko en skorer isim olurken, Fenerbahçe Göksel Çelik'te İbrahim Yavuz 19 sayı kaydetti.

        Organizasyon yarınki Fenerbahçe Göksel Çelik-Meylan Grenoble ile İzmir Büyükşehir Belediyespor-Orto-Medico Scyzory Kielce maçlarının ardından gruptaki ilk 2 takım ve son 2 ekibin kendi aralarında yapacağı maçlarla tamamlanacak.

        Grubu lider tamamlayacak takım İspanya'daki Avrupa Kupası-2 finallerinde, ikinci ekip ise Yalova'da gerçekleştirilecek Avrupa Kupası-3 finallerinde mücadele edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa