Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasındaki İzmir derbisinde Göztepe'ye 1-0 mağlup olan Altınordu'nun teknik sorumlusu Çağatay Rüştü Şalap, içinde bulunulan sıkıntılı süreci atlatacaklarına inandığını kaydetti.

        Şalap, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabaka genelinde topa ve oyuna hakim bir oyun sergilediklerini söyledi.

        Bireysel hatadan dolayı kalelerinde gol gördüklerini aktaran Şalap, "Önde çoğalmada ve pozisyon bulmada biraz sıkıntılarımız var. Bunun üzerine çalışacağız. Top bizde kalıyor evet ama sonuçlandırma konusunda biraz daha eksiklerimiz var. Bunları gidermeye çalışacağız. Önümüzde bir Ankara Keçiörengücü maçı var. Onun için hazırlanacağız. En iyi şekilde bu takımı olması gereken yere getireceğiz. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek." ifadelerini kullandı.

        - Özkayımoğlu: "Galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyum"

        Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, karşılaşmanın ilk yarısında oyunun tamamen hakimi olduklarını, bu bölümde 4 tane yüzde yüz pozisyon yakaladıklarını dile getirdi.

        Rakiplerine ilk yarıda pozisyon vermediklerini anlatan Özkayımoğlu, şöyle konuştu:

        "Bu ligin en iyi savunma yapan ve çok az gol yiyen takımıyız. Doğru düzgün pozisyon vermedik. Sadece Ahmet İlhan'ın karambolde oluşan bir pozisyonu var, o da çok net değil. Buradan galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyum. Bütün evlatlarımız inanılmaz mücadele etti. İyi çalışıyoruz, maçlara iyi hazırlanıyoruz. Buradan galip gelmek, anılarımızın olduğu stattan başımız dik çıkmak bizi inanılmaz mutlu etti. Şimdi önümüzde Pendikspor maçı var. Çok önemli bir maç, çok önemli bir takım. O maçı da alıp, puanımızı yukarılara doğru çıkarmak istiyoruz. Şanlı Göztepe taraftarlarına da çok teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa