Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'de konuk ettiği Dyorex Boluspor'la 1-1 berabere kalan Göztepe'nin teknik sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, "Buradan galibiyet alarak taraftarlarımızı mutlu edebilirdik. Olmadı ama çocukların mücadelesinden son derece memnunuz." dedi.

        Özkayımoğlu, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, cezaları nedeniyle 96 gün sonra taraftarlarıyla buluştuklarını ancak kendilerine destek olanlara galibiyet armağan edemediklerini söyledi.

        Sahalarında puan kaybetmelerinin üzücü olduğunu kaydeden Özkayımoğlu, şöyle konuştu:

        "Bu üzücü ama sevindirici tarafı 1-0'dan sonra oyuncularımız yüreklerini ortaya koydu. Kvasina, Emirhan, Palmer ve Tarık hamlelerinden sonra oyunun hakimiyetini aldık. Buradan galibiyet alarak taraftarlarımızı mutlu edebilirdik. Olmadı ama çocukların mücadelesinden son derece memnunuz. Oyuna sonradan giren oyuncularımız çok katkı verdi. Yeni transferlerimizden istediğimiz verimi bugün ne yazık ki alamadık. Önümüzde bir İzmir derbimiz var. Eski mabedimiz olan Doğanlar Stadı'na gidiyoruz. Orada da çok büyük anılarımız var. Taraftarlarımız yine arkamızda olacak. İzmir derbisinden galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Taraftarlarımız bugünkü destekleriyle bizleri çok mutlu etti. Her zaman arkamızda varlar. Onların hakkını ödemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

        - Muzaffer Bilazer'in açıklamaları

        Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, futbol konuşmanın zor olduğu bir dönemden geçildiğini söyledi. Depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara şifa dileyen Bilazer, "Ülkenin bu dönemdeki duyarlı davranışı çok güzeldi." dedi.

        Bilazer, Göztepe deplasmanının her zaman zor olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

        "İlk yarı gayet iyiydik, ikinci yarıda planımızda sadece ufak bir değişiklik yaptık ve baskı biçimimizi değiştirdik. Bunun da karşılığını aldık ve 1-0 öne geçtik. Göztepe'nin uzun oyuncuları var ve biz de ona karşılık hamle yaptık. Maçın son bölümlerinde Göztepe sürekli içeriye top şişirdi ve doldurdu. Sayısal olarak oyuncu üstünlüğümüzün olduğu pozisyonda topu kalemizde gördük. Golü bireysel hatadan yediğimizi söyleyebilirim. Skor iki takımı da mutlu etmemiştir diye düşünüyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa