Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Ödemiş'te deprem bölgesinden ilçeye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için Dayanışma Marketi açıldı.

        Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, yaptığı yazılı açıklamada, depremzedelerin gıda, giyim, hijyen ürünleri ve oyuncak gibi temel ihtiyaçları için açtıkları "Dayanışma Marketi"nin hayırseverlerle depremzedeler arasında gönül köprüsü oluşturduğunu bildirdi.

        İlçeye yaklaşık bin 200 depremzedenin yerleştiğini belirten Başkan Eriş, şunları kaydetti:

        "Büyük bir acıyla karşı karşıyayız. Bu acıyı unutmak mümkün değil. Ancak yaraları birlikte sarmak, acıyı bir nebze de olsa azaltmak mümkün. Bu noktada Ödemişlilerin yardım elini bölgeye ulaştırdığımız gibi ilçemize gelen afetzede ailelerimizin de yanındayız. Hayırsever Ödemişlerin destekleriyle büyük bir gönül birlikteliği sağladık. Yardımlarını bize ulaştırmaya devam eden Ödemişlilerin bu alandaki katkılarını ilçemize gelen ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına burada oluşturduğumuz gönül marketi de diyebileceğimiz, dayanışma marketinde afetzede ailelerimizin yanındayız. Afetzede ailelerimiz gelip ihtiyaçlarını buradan alabilecekler."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa