Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Ödemiş T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki tutuklu ve hükümlülerin el sanatları eserlerinden oluşan sergi açıldı.

        Ödemiş Öğretmenevi'nde Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle "Hükümlü, tutukluların ellerinden yarına umudum var" sloganıyla açılan sergide resim, seramik ve el sanatları ürünleri yer aldı.

        Açılışta konuşan Ödemiş T Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Eren Gümüşalan, hükümlü ve tutukluların sosyal, kültürel yönden gelişmelerini sağlamayı, sanat programları çerçevesinde bakış açılarını değiştirmeyi ve üretkenliklerine destek olmayı amaçladıklarını belirtti.

        Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kurslar ve kurum bünyesindeki iş atölyeleri faaliyetleri neticesinde ortaya konulan ürün ve eserlerin sergide görülebileceğini kaydeden Gümüşalan, görevli kurs öğretmenlerine teşekkür etti.

        Açılışa Kaymakam Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Coşkun da katıldı.

        Sergi, 16 Kasım'da sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa