Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Konak ilçesinde ticari taksinin kağıt toplayan bir kişiye çarparak ölümüne neden olması güvenlik kameralarına yansıdı.

        Kentte dün sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında D.B'nin (30) ticari taksi ile Fevzipaşa Bulvarı'ndan yol kenarında yürüyen kağıt toplayıcısı Gökmen Durmuş'a (67) çarpma anı bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

        Kamera kayıtlarında yol kenarından yürüyen kağıt toplayıcısına aynı istikamette giden ticari taksinin arkadan çarptığı görülüyor.

        - Olay

        Konak ilçesinde dün D.B. (30) idaresindeki 35 T 6814 plakalı ticari taksi, İsmet Kaplan Mahallesi Fevzipaşa Bulvarı'ndan Basmane Gar istikametine giderken yolun sağından yürüyen kağıt toplayacısı Gökmen Durmuş'a (67), sonra da park halindeki 42 CVT 11 plakalı otomobile çarpmıştı.

        Kazada yaşlı adam, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

        Yaralanan taksi sürücüsü D.B. ise ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa