Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Gaziemir ilçesinde engelli kızını pompalı tüfekle öldüren baba, aynı silahla yaşamına son verdi.

        Menderes Mahallesi 1007 Sokak'ta saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre işçi emeklisi Hüseyin Sayılır (63), henüz bilinmeyen bir nedenle, doğuştan fiziksel ve zihinsel engelli olan kızı Feride Sayılır'ı (30) pompalı tüfekle başından vurduktan sonra silahı kendisine doğrultarak ateşledi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde baba ile kızının yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazeler, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Öte yandan yaklaşık üç yıl önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Hüseyin Sayılır'a bir süre önce kolon kanseri teşhisi konulduğu, psikolojik sorunlar yaşadığı ve engelli kızının geleceğine dair endişe taşıdığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
        İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa