Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'de, kendilerini yatırım danışmanı olarak tanıtan, çok sayıda kişiyi kopya site üzerinden 2 milyon TL dolandıran suç şebekesine yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması kapsamında, il genelinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Kendilerini kopya site üzerinden yatırım danışmanı olarak tanıtan ve bu yolla toplam 2 milyon TL dolandıran şüphelilerin adreslerine düzenlenen operasyonda, çok sayıda dijital materyale el konuldu, 7 şüpheli de gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa