Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'involeyboldaki öncü kulüplerinden Arkas Spor, 2024 Erkekler Şampiyonlar Kupası'nda yarın Halkbank ile karşı karşıya gelecek. İstanbul TVF Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak dev maç saat 17.00'de başlayacak. Geçen sezon Efeler Ligi'nde ve Erkekler Kupa Voley'de şampiyon olan Halkbank ile Kupa Voley'de final oynayan Arkas Spor, bu kez Şampiyonlar Kupası'nı almak için mücadele edecek.

        Maçı TRT Spor Yıldız naklen yayınlayacak. Şimdiye kadar 14 kez düzenlenen Şampiyonlar Kupası'nda Halbank 4 kez zafere ulaşırken, Arkas Spor ilk defa bu kupayı müzesine götürmeye çalışacak. Yeni sezon öncesi Balkan Kupası'nı kazanarak CEV Challenge Kupası'na katılma hakkı kazanan Arkas Spor, Şampiyonlar Kupası'nda da zafere ulaşıp çifte sevinç yaşamayı hedefliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa