Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin Küçük Kulüp Derneği'yle birlikte düzenlediği, Küçük Kulüp-TSYD-Doğan Turhan Ege Tenis Turnuvası, dün oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

        Alsancak'taki Küçük Kulüp Kortları'nda 10 gün süren turnuva sonunda tek erkekler kategorisinde Ege Avcı, tek kadınlarda Özge Kaçak birincilik elde etti. Çift erkeklerde Serhat Kaya-Eymen Beytaş ikilisi kupanın sahibi oldu. Turnuvanın centilmen sporcuları ise Banu Abacı ve Erkan Erkangil seçildi. Dereceye giren tenisçilere ödülleri törenle verildi.

        TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı Abdullah Çelebi, "Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi olarak bu anlamlı turnuvanın bir tarafı olmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu güzel turnuvanın gelecek dönemde geleneksel hale getirilerek daha geniş kitlelere yayılması için aynı şekilde hizmet vermeye hazırız" dedi.

        Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, "Önemli olan kazanmak değil sportmence yarışmak. Çok keyifli bir turnuva dönemi geçirdik" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa