Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'TÜRKİYE'NİNHER KÖŞESİNDE PIRIL PIRIL KADROLAR OLUŞTURDUK'

        DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karabağlar´daki programının ardından Çiğli´de vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Menemen ilçesine geçti. Menemen'de partisinin ilçe seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştiren Babacan, "DEVA Partisi olarak kuruluşumuzdan bu yana tüm Türkiye´de yoğun bir şekilde teşkilatlandık. Türkiye´nin her bir köşesinde pırıl pırıl kadrolar oluşturduk. Bazı arkadaşlarımızın siyaset tecrübesi vardı, bazılarıysa ilk defa bizimle yola çıktı. Bütün arkadaşlarımız daha güzel, güçlü bir Türkiye için büyük bir gayret ortaya koydular" dedi.

        'ÜLKENİN İYİ YÖNETİLMESİ ANCAK EHİL VE DÜRÜST KADROLARLA OLUYOR'

        Deprem bölgesinde sıkıntıların devam ettiğini belirten Babacan, "Şehitlerimizden birisinin Kahramanmaraş´ta ailesinin oturduğu eve baktık. Bir konteyner bile değil sadece bir çadır. Depremden bu yana neredeyse bir yıl geçmesine rağmen halen sıkıntıların devam ettiğini, sorunların çözülmediğini bizzat görüyoruz. Geçtiğimiz hafta Nur Dağı´ndaydım. Hala yaraların sarılmadığını, deprem konutlarının orada yaşayan nüfusun en fazla yüzde 10´una ulaştığını gördüm. Ülkenin iyi yönetilmesi ancak ehil ve dürüst kadrolarla oluyor. Devlet yönetimindeki kadroların hem dürüst hem de ehil insanlardan oluşması gerekiyor. Bazıları dürüsttür ama işi bilmez. Onlarla olmaz. Bazısı işi bilir ama düzenbazdır. Eğer devlet yönetiyorsanız, belediye başkanı seçiyorsanız bu iki vasfın birleşmesi gerekiyor" diye konuştu.

        SARI KART GÖSTERDİ

        Babacan, konuşmasının devamında 'sarı kart' göstererek, "Seçimler yaklaşıyor. Yerel seçimlerde belediye başkanlarımızı ve belediye meclis üyelerimizi seçeceğiz. Bu seçimler sadece belediye başkanlarının seçileceği seçimler değil. Bu seçimler merkezi yönetime de bir uyarı niteliği taşıyor. 31 Mart seçimleri hükümete, merkezi yönetme, iktidara bir uyarı niteliği taşıyacak. Eğer iktidardan memnun değilseniz, fakirlik artıyor, hükümet değişmeli diyorsanız bu seçimlerde hükümet değişmeyecek ama bu seçimler merkezi hükümete bir uyarı seçimidir. Bu seçimler hükümete bir sarı kart gösterme seçimleri olacak. Hep beraber sarı kartı göstereceğiz ki akıllarını başlarına alsınlar" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa