Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inciLig'deson olarak deplasmanda Manisa FK'ya 3-0 mağlup olarak üst üste 7'nci yenilgisini alan son sıradaki Altay, bu sezon sportif ve mali açıdan dibi gördü. Galibiyet özlemi 12 haftaya yükselen ve 5 puanla dibe demir atan İzmir ekibi, mali kriterleri yerine getirememesi nedeniyle kulüp lisansı almaya hak kazanamayınca geçen hafta 3 puan silme cezası aldı. Ceza puan tablosunda işlendiği zaman puanı 2'ye düşecek siyah-beyazlıların kümede kalma barajıyla arasındaki puan farkı 12'ye yükselecek.

        Transfer yasağı nedeniyle takviye yapamadan ligdeki ikinci sezonunu geçiren Altay ilk yarının bitimine 3 hafta kala kümede kalma umutlarını iyice azalttı. Son 3 maçta kalesinde 13 gol gören siyah-beyazlılar, son 4 maçta sadece 1 gol atabildi. Kalesinde toplam 34 gol gören Altay, rakip fileleri 7 gol bırakabildi. Toplam borcu 600 milyon TL olan İzmir temsilcisi şirketleşme konusunda da başarılı olamadı. Bu sezon 1 kez yönetimi değişen Altay'da üçüncü teknik adam olarak göreve gelen Serkan Afacan da ikide sıfır çekti.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa