Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİLİK: 31 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

        İzmir Valiliği, Bayraklı Tüneli'ndeki TIR yangınıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "İzmir Bayraklı tünellerinde, 10.30 sıralarında, Bornova'dan Karşıyaka istikametine seyir halinde bulunan kompresör yüklü bir TIR arızalanarak tünel içinde yanmıştır. Yangın sonucunda dumandan etkilenen vatandaşlar ile yangına müdahale eden 112, itfaiye, emniyet ve jandarma personelinden oluşan toplam 31 kişi; Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi ve Çiğli Eğitim Araştırma hastanelerinde tedavi altına alınmış olup, yaralıların hayatî tehlikesi bulunmamaktadır. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'in de olay yerine giderek incelemelerde bulunduğu yangınla ilgili tahkikat sürdürülmektedir" denildi.

        TIR'IN YANMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

        Ayrıca TIR'ın yanma anı tüneldeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, sürücünün seyir halindeyken yolun sağ tarafında durduğu ve TIR'ın ön kısmında duman çıkmaya başladığı yer alıyor.

        TEK YÖN AÇILDI

        Bu arada, tüneldeki söndürme çalışmalarının ardından yaklaşık 2 saat sonra KarşıyakaBornova yönü ulaşıma tekrar açıldı. Karşıyaka yönüne ise henüz trafik akışı sağlanamıyor.

        Yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemeler sürüyor.

        Kadir ÖZEN/İZMİR, (DHA)-DHA-Genel Türkiye-İzmir / Bayraklı Kadir ÖZEN

        2023-05-29 14:25:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa