Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de Play-Off çeyrek finalinde deplasmanda Bodrumspor'a 3-1 yenilerek Süper Lig'e yükselme hayallerine veda eden Göztepe adeta yıkıldı. Bodrum deplasmanına mutlak galibiyet için çıkan sarı-kırmızılılar istediği sonucu alamadı ve Play-Off'ta bir üst tura yükselemedi. Karşılaşmanın ardından ise Göztepe cephesinde büyük üzüntü ve hayal kırıklığı hakimdi. Teknik Sorumlu Şakir Özkayımoğlu başta olmak üzere futbolcular ve İlçe Stadı'nda takımlarını desteklemeye gelen taraftarlar gözyaşlarını tutamadı. Normal sezonda son 14 maçta yenilgi yüzü görmeyip 7'nci sırada ligi bitiren Göztepe böylece Süper Lig hedefini gelecek sezona ertelemiş oldu. 

        Şakir Özkayımoğlu oyuncuların çok büyük çabalar sarf ettiğine değindi. "Çok mutsuz ve üzgünüz" diyen Özkayımoğlu, "Buralara kadar gelip Süper Lig hayalimizi Bodrum'da bırakmak bizi çok üzdü. Şahana bir futbolcu topluluğu ve mükemmel bir aile yapımız vardı. 14 maç üst üste yenilmedik, 15'inci maçımızı kaybedip elendik. Final maçları çok önemlidir. İçimizde deneyimi az oyuncularımız var, hata yapabilirler. Bu maçta iyi olan taraf Bodrumspor'du. Bodrumspor hak ederek galibiyeti aldı ve üst tura çıktı. Butün oyuncularımı ayrı ayrı kutluyorum. Biz her şeye rağmen inanılmaz iş başardık" yorumunu yaptı. DHA-Genel Türkiye-İzmir

        2023-05-27 12:41:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa