Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Göztepe ve Çaykur Rizespor haftaya Gürsel Aksel Stadı'nda adeta kader maçına çıkacak.

        Son 12 maçta yenilgi yüzü görmeyip Play-Off potasından kopmayan Göztepe, 16 Mayıs Salı günü evinde rakibini yendiği takdirde hiçbir sonuca bakmaksızın Play-Off oynamayı garantileyecek. Çaykur Rizespor ise İzmir'den 3 puanla ayrılması durumunda Yılport Samsunspor'un ardından direkt Süper Lig'e yükselecek ikinci takım olacak. Geçen sezon Süper Lig'e birlikte veda eden iki takım yeniden devler arenasına bilet alabilmek adına son derece kritik haftaya girecek.

        Ligde normal sezonun bitimine 2 maç kala bu hafta tüm gözler İzmir'de olacak. Göztepe ile Çaykur Rizespor arasında geçen sezon Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Süper Lig karşılaşması tarihe geçmişti. Süper Lig'in 35'inci haftasında oynanan maçı Göztepe, 7-1'lik skorla kaybetmiş, sarı-kırmızılılar kulüp tarihinde iç sahadaki en farklı yenilgilerinden birini almıştı. Öte yandan Göztepe yönetimi salı günü saat 17.00'de oynananacak Çaykur Rizespor maçının saatinin değişmesi için Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı. Kurmaylar maç saatinin 19.00 ya da daha geç oynanması için girişimlere başladı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2023-05-10 11:29:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa