Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun dikkat çeken isimlerinden genç sol kanat Emircan Gürlük, 23 yaş altı en iyi dripling yapan oyuncular listesinde ilk 100'de yer aldı. Real Madrid'in yıldız oyuncusu Vinicius Junior'un ligin zorluk seviyesi ve başarı oranıyla ilk sırayı aldığı listede aynı takımdan Rodrygo, Bayern Münih'ten Jamal Musiala, Ajax'tan Mohammed Kudus, Arsenal'dan Gabriel Martinelli ve Bukayo Saka, Napoli'den Khvicha Kvaratskhelia gibi isimler yer alıyor.

        Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi'nin (CIES) son 1 yılı kapsayan raporuna göre, 19 yaşındaki Altınordulu Emircan, yüzde 70 başarı oranı ile 12 dakika 39 saniyede bir başarılı dripling yaptı. Wyscout verilerinin kullandığı araştırmaya 35 farklı ligden en az 1500 dakika oynamış futbolcular dahil edildi. Geçen sezon Altınordu formasıyla 28 maçta 3 gol 3 asistle oynayan Emircan, bu sezon 28 karşılaşmada 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

        TRİBÜN DESTEĞİ ÇAĞRISI

        Ligde salı günü evinde kümede kalma yarışındaki rakibi Erzurumspor'la sezonun en önemli maçında karşılaşacak Altınordu'da yönetim taraftarları tribüne davet etti. Kulüpten, "Altınordu için tek yürek olma zamanı" başlığıyla yapılan açıklamada, "Spor Toto 1'inci Lig'de 16 Mayıs Salı günü Erzurumspor ile oynayacağız karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı. Yönetimimiz, A takımımızın bu sezonki en önemli 90 dakikası olan Erzurumspor maçının bilet fiyatlarını 15 TL olarak belirledi. Passolig sahibi olan tüm kadın ve çocuk taraftarlarımız karşılaşmayı ücretsiz izleyebilecekler ve biletlerini maç günü gişelerden alabilecekler" ifadelerine yer verildi.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2023-05-10 11:27:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa