Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Altınordu sadece sportif açıdan değil, mali açıdan da sıkıntılı bir döneme girdi. Türk futboluna başta milli oyuncular Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder olmak üzere pek çok ismi kazandıran İzmir ekibinde Başkan Seyit Mehmet Özkan, son dönemde futbolcu satışından gelir elde edilemeyince yeni kaynaklar bulunması için düğmeye bastı. Başkan Özkan, Avrupa Direktörü Murat Kormaz'ın görev tanımını genişleterek Korkmaz'ı ticari işler direktörlüğüne atadı. Altınordu CCO'su (Chief Commercial Officer) olan Murat Korkmaz'ın gelir artırmaya yönelik tüm ticari faaliyetlerden yetkili olacağı bildirildi.

        Altınordu Futbol Akademisi'nin yıllık maliyetinin 2 milyon Euro olduğu ifade edilirken, kırmızı-lacivertliler son 1.5 yıldır oyuncu satışından gelir elde edemeyince sıkıntıya girdi. Şimdiye kadar Çağlar ve Cengiz'in yanı sıra Berke Özer, Barış Alıcı, Alican Özfesli, Erce Kardeşler, Yusuf Acer, Ozan Can Oruç, Muhammet Taha Tepe, Atakan Üner, Ravil Tagir, Kerim Alıcı, Oğulcan Ülgün, Metehan Mimaroğlu, Erhan Erentürk gibi futbolcuların satışlarından önemli gelirler elde eden İzmir temsilcisi, son olarak geçen sezon devre arasında Burak İnce'yi 1.3 milyon Euro'ya Alman ekibi Arminia Bielefeld'e, Enis Destan'ı ise 600 bin Euro'ya Trabzonspor'a satmıştı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2023-05-09 12:08:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa