Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)İZMİR'de hafta sonu düzenlenen spor organizasyonları kent yaşamına renk katarken, Medicana Sağlık Grubu da sporcuların sağlık sponsoru olarak yanlarındaydı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve 5 bin kişinin katıldığı Maratonİzmir ile Avek Karşıyaka Yelken Şampiyonası'na sağlık sponsoru olan Medicana, yarışlara katılan sporcular için imkanlarını seferber etti. 

        Bu yıl cumhuriyetin 100'üncü yılı anısına düzenlenen 42 kilometrelik Uluslararası İzmir Maratonu ve ardından yapılan 10 kilometrelik 19 Mayıs Yol Koşusu'nda Medicana, Kültürpark'ta kurulan sağlık çadırında uzman hekim ve yardımcı sağlık çalışanları ile sporculara maraton süresince hizmet verdi.  Sporcuların koşu boyunca karşılaştıkları sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Medicana sağlık ekibi, sporcuların yarışı sağlıklı bir şekilde tamamlamalarını sağladı. 

        YELKENE DESTEK

        Medicana Sağlık Grubu yelken sporcularının da yanında olarak 4-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Avek KSK ILCA Master Türkiye Şampiyonası'nın sağlık sponsorluğunu üstlendi. 22 yelkencinin kıyasıya yarıştığı şampiyona sonrası düzenlenen ödül töreninde teşekkür plaketi alan Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal "Sporun iyileştirici gücü" sloganıyla bugüne kadar Türkiye genelinde 20'yi aşkın spor kulübünün sağlık sponsorluğunu üstlenen Medicana Sağlık Grubu'nun spor ve sağlığın ayrılmaz bir bütün olduğu bilinciyle sporcuların hep yanında olduklarını söyledi. 

        Medicana Sağlık Grubu, Türkiye'de farklı liglerde Sivasspor, Konyaspor, Yeni Malatyaspor, Altay, Altınordu, Gençlerbirliği, Göztepe, Karşıkaya, Menemen Futbol Kulübü, Bucaspor, Tofaş Spor Kulübü, Büyükçekmece Basketbol, Nilüfer Belediyespor, Arkas Spor, DSİ Voleybol Kulübü, Çağla Kubat Windsurf Academy, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü, Bursa Uludağ Basketbol gibi kulüplere de sağlık sponsoru olarak destek veriyor. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2023-05-09 10:57:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa