Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta altyapısında yetişip profesyonel olamadan ayrıldığı Karşıyaka'ya devre arasında 7 yıl sonra dönen stoper Ahmet Batuhan Akyüz, son haftalarda ilk 11'in değişilmezleri arasına girmeyi başardı. 2011'de henüz 12 yaşında çocukken kapısından girdiği Kaf-Kaf'a 2017'de 18 yaşında profesyonel sözleşme imzalayamadan veda etmek zorunda kalan Batuhan, seneler sonra yuvaya dönüşünü muhteşem yaptı. 

        Ara transfer döneminde Karaman FK'dan alınıp ilk haftalarda yedek kalan 23 yaşındaki futbolcu, son 3 maçtır 11'de forma giydi. Ligde uygulanan takımlarda 25 yaş ve üzerinde 10 futbolcunun maç kadrosunda yer alabilmesi kuralına da takılmayan Batuhan, kaptanlardan Cenk'in yerine 11'de oynamaya başladı. 2013'ten bu yana 10 yıldır takımda forma giyen Cenk, Batuhan'ın formayı kapmasıyla son 2 iç saha sınavında kontenjan nedeniyle tribüne çıktı.

        ESKİLERDEN 3 İSİM KALDI

        Karşıyaka'da Cenk'in son haftalarda kadroda tercih edilmemesiyle transfer yasağının açılmadığı dönemden beri takımda forma giyip halen ilk 11'de oynayan 3 isim kaldı. Son 1.5 yılda 33 transfer yapan yeşil-kırmızılılarda eskilerden kaptan Mustafa Aşan'ın yanı sıra defansta görev yapan Metin ve Özgür, halen 11'in değişilmezleri durumunda. Takımın en eskisi Metin 2011, Mustafa Aşan 2014, Özgür de 2017'den beri kadroda yer alıyor.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2023-03-24 12:21:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa