Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 3'üncü Lig'de farklı hedefler peşindeki Ege temsilcileri yarın saat 14.00'te oynanacak maçlarda puan mücadelesine çıkacak. Ligde 2'nci Grup'ta geçen hafta Play-Off hattındaki rakiplerinden Kuşadasıspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Ayvalıkgücü Belediyespor, Hüsnü Uğural Stadı'nda Gümüşhane Sportif'i telafi için konuk edecek. Yeni teknik patronu Levent Kartop yönetiminde 2'de 2 yapıp yarıştaki iddiasını kanıtlayan Kuşadasıspor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor deplasmanında üst üste 3'üncü galibiyetini kovalayacak.

        Grupta istikrarsız sonuçlar alan Turgutluspor ise 23 Elazığ FK ile deplasmanda oynayacak. 3'üncü Grup'ta son 3 haftayı 9 puanla geçtikten sonra Bursa Yıldırımspor'a deplasmanda tek golle yenilen Play-Off barajındaki Efeler 09 SFK, Merkür Holding Erbaaspor'la Aydın Adnan Menderes Stadı'nda karşılaşacak. Bergama Belediyespor, Kepez Belediyespor'u 14 Eylül Stadı'nda ağırlayacak. Son 2 haftadaki 6 puanla düşme hattından kurtulmak için umut tazeleyen Akhisarspor da İstanbul'da Beyoğlu Yeniçarşıspor deplasmanına çıkacak.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2023-03-18 11:07:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa