Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)STAT: Yeni Buca

        HAKEMLER: Ali Yılmaz, Gökhan Memişoğlu, Göktuğ Hazar Erel

        BUCASPOR 1928: Kıvanç Erhan Kartal, Lokman, Mazlum, Çağrı, Saruhan (Dk. 67 İrfan), Furkan, Musa (Dk. 60 Onur), Erhan Şentürk (Dk. 77 Mehmet Fuat), Erhan Çelenk (Dk. 78 İlhan), Berke (Dk. 67 Cuma)

        KOCAELİSPOR: İsmet Alihan, Yalçın, Atilla (Dk. 84 Emre), Mehmet, Cihat, Tayfun, İlyas Kubilay (Dk. 84 Mertan), Beykan (Dk. 27 Cengizhan), Cem (Dk. 68 Samed Ali), Okan

        GOLLER: Dk. 19 Berke (Bucaspor 1928)

        SARI KARTLAR: Kıvanç, Lokman, Erhan Şentürk (Bucaspor 1928), Cihat, Alihan, Okan, Tayfun (Kocaelispor)

        KIRMIZI KART: Dk. 56 Mazlum (Bucaspor 1928)TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışını ilgilendiren maçta şampiyonluk umutlarını sürdürmeyi hedefleyen Bucaspor 1928, evinde lider Kocaelispor'u tek golle geçerek puan farkını 7'ye indirdi: 1-0.

        Sarı-lacivertliler 19'uncu dakikada Berke ile öne geçti. 21'inci dakikada Kocaelisporlu Beykan'ın penaltı atışını kaleci Kıvanç çıkardı. Kıvanç, 58'de bir kez daha kalesinde devleşti ve bu kez Tayfun'un penaltısında gole izin vermedi. Bucaspor'da Mazlum 56'da kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Bucaspor 1928, 50 puana yükseldi, Kocaelispor ise 57 puanda kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü.

        19'uncu dakikada Bucaspor öne geçti. Sol kanatta topu kapan Erhan Şentürk ceza alanı içinde Berke'ye pasını verdi. Berke, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-0.

        20'nci dakikada Kocaelispor, Okan'ın ceza alanında düşürülmesi sonucu penaltı kazandı.

        21'inci dakikada Beykan'ın penaltı atışı kaleci Kıvanç çıkardı.  İlk yarı Bucaspor 1928'in 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

        52'nci dakikada Bucaspor 1928 gole yaklaştı. Berke'nin pasında Erhan Çelenk'in şutunu çizgi üzerinden Mehmet çıkardı.

        56'ncı dakikada Kocaelispor bir kez daha penaltı kazandı. Bucaspor 1928'de Mazlum ceza sahası içinde yerde kalan Okan'ın yüzüne tekme attı. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterip, Mazlum'a da direkt kırmızı kart çıkardı.

        58'inci dakikada Bucaspor 1928 kalecisi Kıvanç bir kez daha kalesinde devleşti. Kıvanç, Tayfun'un kullandığı penaltıyı da kurtarıp gole izin vermedi.

        80'inci dakikada Bucaspor 1928'in sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşu İrfan kullandı. İrfan'ın şutunda kaleci İsmet topu son anda kornere çeldi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı, 3 puanı hanesine İzmir ekibi Bucaspor 1928 yazdırdı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2023-03-15 16:00:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa