Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yarıştaki rakiplerinden Karbel Karaköprü Belediyespor'a deplasmanda 4-2 yenilerek Play-Off hattından çıkan Karşıyaka, cumartesi günü Eskişehirspor'la oynayacağı maça final gibi hazırlanıyor.

        Grupta şampiyonluk hedeflerken son 6 deplasman maçından galibiyet çıkaramayınca Play-Off'taki yerinden de olan yeşil-kırmızılı ekip, köklü rakiplerinden Eskişehirspor'la oynayacağı iç saha karşılaşmasını en kritik 90 dakika olarak görüyor. Yönetimin teknik direktör Selahaddin Dinçel'le 4 saati bulan bir toplantı yaptığı Kaf-Kaf, Eskişehir galibiyetiyle son dönemdeki istikrarsız gidişe sünger çekmeyi istiyor.

        Cumartesi günü galip gelirse yarıştaki iddiasını yeniden kanıtlayıp, puan kaybı durumunda ise iyice gerilecek Karşıyaka'da taraftar da maça özel olarak hazırlanıyor. Sezonun ilk yarısında iki camia arasında dostluk rüzgarının estiği Eskişehir'deki maçı İzmir ekibi 1-0 kazanmıştı. Grupta düşme hattındaki Eskişehirspor, devre arasında transfer yasağını kaldırarak altyapı oyuncularının kaldığı kadrosunu takviye etti. Kırmızı-siyahlılar, geçen hafta Edirnespor'u deplasmanda 2-1 yenerek çıkışa geçti. İki takımın maçın oynanacağı Alsancak Stadı'nda 15 yıl önce 4 Mayıs 2008'de oynadıkları son karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ

        2023-03-15 12:32:14

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa