Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta en önemli rakiplerinden Karbel Karaköprü Belediyespor'a 4-2 mağlup olarak Play-Off hattından çıkan Karşıyaka'da yönetim teknik direktör Selahaddin Dinçel'le toplantı yaptı. Deplasmandaki Şile Yıldızspor mağlubiyetinin ardından futbolcularla görüşen, Karaköprü yenilgisi sonrası bu kez Dinçel'le bir araya gelen Başkan Turgay Büyükkarcı, tecrübeli teknik adama güvenoyu verdi. Karşıyaka'ya imza atmadan önce aynı grupta son 4 sezonda çalıştırdığı 3 takımı 2'nci Lig'e taşıyan Selahaddin Dinçel, yeşil-kırmızılılarda şimdiye kadar 9 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

        Selahaddin Dinçel yönetiminde son 3 iç saha maçını kazanan Karşıyaka, deplasmanlardaki 4 maçı 2 beraberlik, 2 yenilgiyle geçti. Seri galibiyete hasret kalan Kaf-Kaf, 9 maçın 6'sında puan kaybetti.

        Tecrübeli teknik adam sosyal medyada taraftarlar tarafından kadro tercihleri ve özellikle son Karaköprü maçında Ali Say, Mustafa Durgun, Recep gibi isimleri kafileye almaması gibi nedenlerle eleştirilmişti. Ligde bu hafta Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehirspor'u yeniden çıkışa geçme hedefiyle ağırlayacak Karşıyaka'nın maçı akşam saatlerine alma talebi konuk ekipten deplasman organizasyonunun daha önce yapıldığı gerekçesiyle kabul görmedi. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki karşılaşma 18 Mart Cumartesi günü saat 14.00'te oynanacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Eskişehirspor transfer yasağını devre arasında açtı. DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2023-03-14 13:36:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa