Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN/ İZMİR,(DHA)İZMİR'de, ürettikleri sahte içkileri sahil şeridindeki eğlence mekanlarına dağıtmak isteyen şebekeye operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

        İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, boş içki şişelerini toplayıp, merdiven altı imalatı yaparak, sahte bandrol ve etiketlerle sahil şeridindeki eğlence mekanlarına dağıtmak isteyen şebekeye operasyon düzenlendi. Teknik ve fiziki takibin ardından Karabağlar, Buca, Bayraklı, Konak, Karşıyaka, Bornova, Narlıdere ve Kemalpaşa ilçelerinde 10 ev, 10 iş yeri ve 2 araca baskın yapıldı. Yapılan aramalarda 30 bin 154 şişe sahte içki, 188 litre sahte etil alkol, 130 litre sahte açık içki ve 51 boş şişe ele geçirdi. Operasyon kapsamında 11 kişi gözaltına alındı.(DHA)

        FOTOĞRAFDHA-Güvenlik Türkiye-İzmir Davut CAN

        2023-03-08 10:54:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa