Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN/İZMİR, (DHA)- AYDIN'ın Germencik ilçesinde kaza yapan Rus turist Anna Tinkina'ya müdahale etmek için ambulanstan indiği sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Acil Tıp Teknisyeni Hasan Kaymaz (26) İzmir'de toprağa verildi. Kaymaz'ın cenazesine meslektaşları da katılırken, nişanlısı Merve Acar güçlükle ayakta durabildi.

        Kaza, dün saat 11.30 sıralarında İzmir-Aydın Otoyolu Alangüllü Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Rus turist Anna Tinkina, yönetimindeki 48 AIJ 253 plakalı otomobilin, kontrolden çıkıp bariyere çarpması sonucu yaralandı. Bu sırada yoldan geçerken kazayı fark eden Rıdvan Kavaklı, kullandığı 09 HG 792 plakalı ambulansı durdurdu. Sağlık personelleri, Rus turiste müdahale etmek için araçtan indi. Ancak bu sırada Anıl Ö. Kullandığı 34 FIM 007 plakalı otomobil, sağlık çalışanları Hasan Kaymaz, Fatma Kavaklı ve Rıdvan Kavaklı'ya çarptı. Kazada 3 sağlık çalışanı da yaralandı. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 4 yaralıdan Hasan Kaymaz, hayatını kaybetti. Diğer sağlık çalışanları ile Rus turist Tinkina'nın

        durumunun iyi olduğu belirtildi. Gözaltına alınan sürücü Anıl Ö., ise sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı.

        TABUTUN ÜZERİNE ÜNİFORMASI KOYULDU

        Öte yandan, Hasan Kaymaz için İzmir'in Buca ilçesindeki Yıkıkkemer Ulu Camii'nde öğle ezanını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, Kaymaz'ın annesi Hacer Kaymaz, babası Davut Kaymaz, nişanlısı Merve Acar, meslektaşları ve yakınları katıldı. Hasan Kaymaz'ın tabutunun üzerine görevdeyken giydiği üniforması konuldu. Kaymaz'ın yakın zamanda evlenmeyi planladığı nişanlısı Merve Acar da cenazede uzun süre gözyaşı döktü. Acar, Kaymaz'ın yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi. Kaymaz'ın cenazesi, namazın kılınmasının ve helallik alınmasının ardından Yeni Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA)FOTOĞRAF  DHA-Genel Türkiye-İzmir Davut CAN

        2023-03-07 15:11:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa