Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe, cumartesi günü evinde Süper Lig temsilcisi Medipol Başakşehir ile oynayacağı özel maçın tüm gelirini depremzedelere bağışlayacak. Deprem nedeniyle liglere verilen arada Başakşehir ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek Göztepe'de yönetim, taraftardan destek istedi. Yapılan açıklamada, "Depremzede vatandaşlarımız için 25 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda Başakşehir FK ile oynayacağımız hazırlık maçının biletleri satışa açıldı. Göztepemiz ve Başakşehir FK, tüm gelirinin depremzede vatandaşlarımız için gerekli kamu kurumlarına aktarılacağı hazırlık maçı gerçekleştirecek. Taraftarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribünü 365, 2'nci kategori 145 ve 3'üncü kategori 55 TL olarak belirlendi. Maraton ve kuzey kale arkası tribünlerine seyirci alınmayacağı bildirildi. Göztepe, 27 Kasım'daki olaylı Altay derbisinin ardından aldığı 4 maçlık ceza nedeniyle aylardır taraftarından uzak kalmıştı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

        2023-02-23 11:15:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa